Expeditie Brabant

Gebaseerd op de bekende TV programma's Expeditie Robinson en Expeditie Poolcirkel.

Zeer geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of met je (sport)team! Tijdens deze activiteit worden al uw vaardigheden en die van uw collega's op de proef gesteld... Van denkopdrachten tot opdrachten waarbij kracht en-of uithoudingsvermogen de cruciale factor spelen.

Met uw collega’s of vrienden gaat u de strijd met elkaar aan op diverse onderdelen waarbij de persoonlijke eigenschappen / vaardigheden op de proef worden gesteld! Van kennis, kracht, uithoudingsvermogen tot opdrachten waarbij lef nodig is… al uw vaardigheden worden tijdens deze battle getest.

Wij ontvangen uw groep op ons eigen “Expeditie terrein” midden in de bossen. Alle deelnemers worden opgenomen in de “battle list”! Twee deelnemers krijgen de functie “teamcaptain” en mogen als eerste een eigen team samenstellen.

Tijdens elk onderdeel worden er andere teams gekozen door nieuwe captains. De teamsamenstelling is dus per ronde verschillend waardoor er dus 1 echte winnaar uitkomt die zich de expeditie winnaar mag noemen.

De battle bestaat uit diverse onderdelen die boven en op de grond plaatsvinden zoals de spectaculaire outdoor lasergame, XXL twister met een twist, arrow battle, oplossen van cryptische omschrijvingen etc.

Prijs: € 30,00 per persoon 
Tijdsduur: ongeveer 2 1/2 uur.

Het programma is ook nog uit te breiden met een blikje fris en/of chips.