Over Ons

Ontdek de avontuurlijke wereld van Activiteiten Organisatie TOF, het geesteskind van Peter Henselmans en een prominente tak van PHactiviteiten. Na een rijke ervaring bij vooraanstaande buitensportbedrijven rond Valkenswaard, heeft Peter zijn passie en expertise gebundeld om TOF tot leven te brengen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke outdoor ervaringen, van adembenemende laser combat battles tot spannende mountainbike tochten en vrolijke kinderfeestjes.

Bij TOF draait alles om plezier, interactie en sportiviteit. Ons aanbod is breed en divers, met activiteiten die garant staan voor een dag vol avontuur en vermaak. Of u nu de uitdaging van een kano tocht aangaat, het plezier van een vrijgezellenfeest ervaart of geniet van een avondprogramma vol vermaak, bij TOF vindt u altijd een activiteit die bij u past. Onze activiteiten zijn perfect voor zowel jong als oud en bieden een ideale mix van fysieke uitdaging en ontspannend plezier.

Ons terrein is van alle gemakken voorzien, inclusief een eigen parkeerplaats, toiletten en een horecagelegenheid, waardoor uw ervaring zorgeloos en comfortabel is. Daarnaast zijn wij flexibel en mobiel; we brengen de avontuurlijke TOF-ervaring graag naar uw locatie, om uw evenement net dat extra tintje te geven.

Bovendien biedt TOF de mogelijkheid om uw avontuur te verrijken met een smakelijke BBQ of een heerlijk buffet, perfect om de dag af te sluiten en na te praten over de belevenissen. Heeft u specifieke wensen of vragen? Ons team staat klaar om u te assisteren en samen met u een op maat gemaakte, onvergetelijke dag te organiseren.

Bij TOF zetten we ons in voor het creëren van memorabele momenten. Neem contact met ons op en laat ons uw volgende avontuur verzorgen. Beleef de magie van TOF, waar avontuur, plezier en onvergetelijke ervaringen samenkomen!